Jämför Sms-lån & Snabblån

Hitta de bästa Sms-lånet hos Minikredit.se

Om oss & Om snabblån

Wapoh.se är tjänsten där du kan jämföra olika typer av lån som t.ex. snabblån, sms-lån. minilån, mobillån, weblån och Internetlån. Vi skriver om branschen och går igen fördelar och nackdelar med olika typer av lån som minilån och privatlån.

Länkar till andra sajter som handlar om lån

Finansinspektionen – Finansinspektionen är en statlig myndighet som ansvarar för tillsynen på de finansiella marknaderna i Sverige.

Hallå konsument, är en rikstäckande upplysningstjänst som samordnas av Konsumentverket. Hit kan du vända dig med frågor om köp av varor och tjänster, villkor i avtal, reklamationer, att handla hållbart och annat som du som konsument behöver hjälp med.

Allmänna reklamationsnämnden (ARN) är en statlig myndighet som prövar många typer av konsumenttvister men inte alla. Anmälan måste vara skriftlig och kan bara göras av en konsument.

Konsumentverket, informerar om myndigheten och deras arbete, konsumentvägledning och anmälningar till dem.

Konsument Europa är en fristående enhet inom Konsumentverket som ingår i European Consumer Centres Network och som delfinansieras av EU-kommissionen.

Ung konsument – Ung Konsument är en webbplats som handlar om pengar, shopping och att handla smart. Här berättar ungdomar om sina erfarenheter av att vara konsument i olika situationer.

Ung konsument – Ckecklista – Konsumentvägledare delar med sig av sina bästa råd och tips till dig som ung konsument.

Hallå konsument – Bra att veta innan du tar ett lån – Om du har ett behov av att låna pengar är det viktigt att läsa på vilken typ av lån som passar dig. Prata med flera banker, jämför villkoren och kostnaderna för olika lån.

Hallå konsument – Så fungerar lån – Att låna pengar betyder att du ingår ett avtal med till exempel en bank. Avtalet går ut på att du lånar en summa pengar av banken och betalar tillbaka lånet med ränta.

Konsument Europa – Banktjänster – Det finns flera regelverk som skyddar dig som konsument inom det finansiella området. Ofta har du samma rättigheter i alla EU-länder som du har i Sverige.

Konsumenternas Bank- och finansbyrå och Konsumenternas Försäkringsbyrå – Gemensam webbplats för Konsumenternas Bank- och finansbyrå och Konsumenternas Försäkringsbyrå. Webbplatsen vänder sig i första hand till dig som är konsument.

Konsumenterna – Om konsumtionslån – Det finns många olika lånetyper för privat konsumtion, eller lån utan säkerhet som man brukar kalla lån som inte är bolån. Hos bankerna kan de till exempel kallas privatlån, blancolån, billån eller medlemslån.