Jämför Sms-lån & Snabblån

Hitta de bästa Sms-lånet hos Minikredit.se

Jämför kreditkort från olika banker

Funderar du på att skaffa ett kreditkort? Vi listar lite olika alternativ på kreditkort och vad kostar och vilka villkor som gäller hos olika banker. Ett kreditkort är mycket smidigt och användbart i många situationer. Vi visar på fördelar och nackdelar med olika typer av kort.

Kreditkort som vi rekommenderar

Tips och råd när du ska välja kreditkort

Att äga ett kreditkort gör livet smidigare och underlättar betalning online eller i butik. De flesta kreditkort har ingen ränta de första 30 dagarna. Det är endast om man vill betala senare som det uppstår ränta och skulden kostar mer än det ursprungliga beloppet. Många kreditkort bonus som kan ge olika typer av erbjudanden på produkter, resor och hotell. Tex får man ofta en bra reseförsäkring när man köper en resa med sitt kreditkort. Att få en reseförsäkring via kreditkortet sparar pengar.

Vanligtvis skall skulden från inköp betalas inom 30 dagar. Du får en faktura som är specificerad med alla inköp och hur mycket du ska betala och hur mycket du måste betala. Beloppet man måste betala är mycket lägre men innebär att resterade belopp skall återbetalas med ränta. Ofta är räntan ganska hög i förhållande till t.ex. ett vanligt privatlån. Det är inte att rekommendera att använda ett kreditkort som ett sätt att låna pengar under en längre tid. Det finns betydligt billigare alternativ, alternativ som vi även redovisar på denna sajt. Ha som mål att betala så mycket som möjligt vid varje fakturatillfälle.

Fördelarna överväger ofta nackdelarna med ett kreditkort, det är ett så smidigt sätt att sköta sina affärer i det allt mer kontantlösa samhället. Det är ett mycket bättre alternativ än olika typer av fakturabetalningar som e-butiker erbjuder. Det är mycket längre tid innan man ska betala och de olika typerna av bonussystem ger många ekonomiska fördelar och gör att man sparar pengar.